Росіяни вночі атакували КАБами Харків і Золочів - пошкоджені будинки та автомобілі

Росіяни вночі атакували КАБами Харків і Золочів - пошкоджені будинки та автомобілі

Фото
Укрінформ
У Харківській області за добу внаслідок обстрілів постраждали п'ятеро мирних жителів, уночі російські війська завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та Золочеву.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За словами очільника обладміністрації, о 04:47 у Холодногірському районі Харкова зафіксовано влучання КАБа по території будівництва житлового комплексу. Удар був у землю, постраждалих немає.

У смт Золочів унаслідок удару КАБом пошкоджено 6 приватних будинків, дві господарські споруди та три легкові автомобілі.

За інформацією Синєгубова, у Куп’янську минулої доби від удару FPV-дроном постраждала 30-річна жінка, внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено приватне домоволодіння. Місто також зазнало удару ракетою «Іскандер», внаслідок чого зруйновані будівлі хлібзаводу та постраждав 64-річний цивільний.

У Новоосиновому внаслідок обстрілу горіла господарська споруда, постраждав 65-річний чоловік. Також є постраждалий у Дворічній.

Читайте також: Війська РФ уночі та вранці шість разів обстріляли Сумщину

У селі Лісне Харківського району внаслідок обстрілу горіла трава та гілля на площі 500 м.кв. та лісова підстилка на площі 1 га. У Боровій Ізюмського району також горіла хвойна підстилка на площі 6,6 га, постраждав 67-річний чоловік.

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня у Куп'янському районі Харківської області внаслідок обстрілів постраждали четверо людей.

Фото: Фейсбук Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-