У Києві поліція затримала підозрюваного у вбивстві на заправці

Фото

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві на автозаправній станції у Святошинському районі Києва.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Києва повідомляє у Телеграмі.

"Подія сталась сьогодні вранці на автозаправній станції у Святошинському районі. Відомо, що до автомобіля чоловіка підійшов невідомий та здійснив постріл. Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік", - ідеться у повідомленні.

На території міста ввели спеціальну поліцейську операцію та орієнтували усі наряди поліції на пошук зловмисника. У результаті проведених першочергових заходів спецпризначенні поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий житель, 1983 року народження.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група районного управління поліції. Зловмисника затримано, наразі з ним спілкуються правоохоронці.

Читайте також: Поліція та СБУ запобігли вбивству пенсіонерки у Вінниці

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Як повідомляє Київська міська прокуратура, підозрюваний поїхав з місця злочину на машині вбитого.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури Києва розпочато досудове розслідування за фактом навмисного вбивства 65-річного чоловіка поблизу заправної станції на Кільцевій дорозі. (ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

«За попередньою інформацією, близько 7 години ранку чоловік підходив до свого автомобіля марки «Хонда Акорд», в цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав», - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, поліцейські Київської області встановлюють обставини бійки зі стріляниною у Софіївській Борщагівці.

Фото: t.me/gunpKyiv