У Львів знову приїжджає хірургиня зі США, щоб допомогти дітям із вадами обличчя та тіла

У Львів знову приїжджає відома американська пластична хірургиня українського походження Оксана Джексон, щоб допомогти українським дітям із вадами обличчя та тіла.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

“Відома американська пластична хірургиня українського походження Оксана Джексон, яка багато років допомагає дітям та пораненим військовим, їде до Львова з новою місією”, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що цього разу впродовж тижня у дитячій лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова хірургиня разом з командою лікуватиме дітей з усієї України.

Читайте також: Для ідентифікації та повернення українських дітей створюється база ДНК - ОП

Американські спеціалісти консультуватимуть та оперуватимуть дітей із: розщілинами губи та піднебіння; розладами мовлення при розщілинах піднебіння; синдромом Поланда; деформацією носа та вух; лицьовим паралічем; опіками; ранами на обличчі; ліпомами; вродженими невусами; захворюванням молочних залоз; деформаціями верхніх кінцівок.

Консультації відбуватимуться 20-25 жовтня.

Як повідомляв Укрінформ, у львівському Охматдиті фахівці з України та США успішно провели операцію з формування піднебіння зі щоки 11-річному Іллі з Хмельницької області, що страждав на вроджену деформацію обличчя.

Фото: Львівська міськрада