Кількість поранених унаслідок удару ворожої авіації по Херсону зросла до 20

Фото, відео

Кількість постраждалих унаслідок авіаудару по Херсону зросла до 20, серед них - 2-річний хлопчик та 4-річна дівчинка.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Херсонська МВА.

«Вже відомо про 20 поранених внаслідок удару ворожої авіації по Херсону», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до лікарні доправлено 63-річного чоловіка. Він отримав контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми.

Наслідки авіаудару РФ по Херсону / Фото: Національна поліція

Як повідомляла раніше Херсонська МВА, до медзакладу звернувся також 18-річний хлопець. У нього мінно-вибухова травма та різані рани ноги. Крім того, від вибухової хвилі після влучання однієї з 4 КАБ у Центральному районі Херсона отримав мінно-вибухову травму 66-річний чоловік

Про наслідки авіаудару у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, який оприлюднив відповідне відео.

«Близько 10:30 російські війська завдали авіаційного удару по Херсону. На місто скинули чотири керовані авіабомби. Зафіксовано влучання по раніше зруйнованій школі та житловій забудові у Центральному районі. Станом на цю хвилину відомо про сімнадцятеро постраждалих», - ідеться у повідомленні.

В ОВА підтвердили, що серед потерпілих – двоє дітей. Зазначається, що 2-річного хлопчика та 4-річну дівчинку доставили до лікарні з вибуховими травмами та уламковими пораненнями ніг. Їх стан – стабільний.

Також наразі у медзакладі необхідну меддопомогу отримують ще чотирнадцятеро людей - шестеро чоловіків та восьмеро жінок.

Одній потерпілій, літній жінці, бригада «екстренки» надала меддопомогу на місці.

Читайте також: Росіяни обстріляли Вовчанськ із вогнеметної системи «Сонцепьок»

Як повідомляв Укрінформ, російські війська завдали по Херсону авіаційного удару. Була інформація про вісьмох постраждалих, двоє з них - діти 3 і 5 років. Два КАБи влучили у прибережній зоні Центрального району, два - у північній частині. Вибуховими хвилями пошкоджені щонайменше шість багатоповерхівок.