На Рівненщині вперше провели Форум ветеранських ініціатив

Фото

На Рівненщині вперше відбувся Форум ветеранських ініціатив, де презентували найкращі ідеї для ветеранів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська ОВА у Фейсбуці.

«На Рівненщині презентували найкращі ідеї для ветеранів одразу на одному майданчику. Форум «Ветеранські ініціативи. Психосоціальний аспект» зібрав разом захисників та захисниць, ветеранів й ветеранок, членів їхніх родин, представників громад, ветеранські об'єднання, хаби, ініціативні групи всієї області», - йдеться у повідомленні.

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль наголосив, що такі форуми проводитимуть і надалі. Він переконаний, що захід стане початком багатьох нових проєктів, які посилять ветеранську політику на Рівненщині.

Читайте також: У Тернопільській ОВА презентували пріоритетні напрямки розвитку області

В ОВА розповіли, що під час форуму свої напрацювання презентували понад 20 громадських організацій та об’єднань, 9 державних і комунальних установ, 11 ветеранських бізнесів. Зокрема, йшлося про створення спеціальних просторів для соціально-психологічної реабілітації ветеранів у громадах Рівненської області, програми економічної підтримки ветеранів та презентували цілий цикл спортивних ініціатив.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині 30 бізнесів отримали фінансування в межах урядової програми «Грант для ветеранів та їх подружжя».