Укрінформ запускає новий проєкт про незламних українців, які наближають перемогу

Анонс

Укрінформ запускає новий проєкт «Нація непереможних» – про силу духу та незламність українського народу, що передаються через призму реальних історій життя та діяльності кожного героя проєкту.

Програма виходитиме щовівторка о 19:00 на новому Ютуб-каналі агентства. 

Гості студії Укрінформу своїми справами та вчинками доводять, що кожен на своєму місці може робити щось для нашої спільної мети – перемоги України над російськими окупантами.

Ведучою програми стала досвідчена журналістка Тетяна Кулик, яка раніше працювала ведучою «Центрального каналу» (КДТРК), Всесвітньої служби радіомовлення України, телеведучою Суспільного мовлення, а також є членкинею Національної спілки журналістів України.

Читайте також: Проєкти кіборга Терещенка

Герой першої програми «Нації непереможних» – музикант, фронтмен гурту «ВВ» Олег Скрипка. З ним говорили про те, як для нього почалася велика війна, яких змін через це зазнав він особисто та його професійна кар’єра. Скрипка також висловив свою думку про нинішню ситуацію в культурному та музичному середовищі, чому російська експансія настільки сильна та як її позбутися. Зрештою, лідер гурту «ВВ» розповів, що особисто він робить для того, аби наблизити перемогу України.