Зеленський вручив сертифікати на житло Героям України та рідним загиблих

Фото, відео

Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на житло Героям України та рідним загиблих Героїв України.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив під час церемонії вручення, повідомляє Офіс Президента.

«Кожен наш воїн має знати: “Я захищаю Україну, і Україна захистить мене”. Це фундаментальний принцип, на якому має будуватися державна політика щодо своїх захисників. До кожного й кожної, хто боронив і боронить Україну, хто повинен мати і достатнє забезпечення, і гідне ставлення. Сьогодні ми продовжуємо ініціативу держави, започатковану торік, яка вже стала традицією. І це те найменше, що має робити Україна для своїх героїв, це одне з мільйонів «дякую», які держава має й буде казати своїм найкращим синам і донькам», - розповів Зеленський.

Відео: ОПУ

Від відзначив, що днями представив українському суспільству і міжнародним партнерам План перемоги.

«Кожен пункт є важливою передумовою для нашого успіху і подальшої безпеки. Але є ті, хто виступає опорою всієї цієї конструкції. І це не потребує додаткової фіксації у будь-яких документах чи дорожніх картах. Це назавжди зафіксовано в нашій свідомості й серцях: основа нашої перемоги – це саме ви, наші воїни. Запорука нашої безпеки – це наші захисники. Всі наші кроки та дії засновано на вашій мужності, силі та самовідданості. І втілення планів України базується на вашій важкій роботі, якою ви наближаєте українську перемогу», - зауважив Президент.

За його словами, на врученні представлені різні види й роди військ, різні історії та долі, але від держави завжди буде однакова повага й шана до всіх українських воїнів.

Читайте також: Президент нагородив 281 нацгвардійця, 122 з них - посмертно

Як повідомлялося, учора, 17 жовтня, Президент Володимир Зеленський представив План перемоги на саміті Європейського Союзу в Брюсселі.

Фото: ОП