У застосунку «Армія+» запустили онлайн-навчання з військової справи

Фото, відео

У застосунку "Армія+" тепер є сервіс онлайн-навчання, де зібрані верифіковані навчальні матеріали з військової справи.

Як передає Укрінформ, про це міністр оборони Рустем Умєрова повідомив у Фейсбуці.

"Запускаємо онлайн-навчання з військової справи у застосунку "Армія+". У застосунку "Армія+" тепер є сервіс онлайн-навчання, де зібрані верифіковані навчальні матеріали з військової справи. Це дозволить нашим бійцям здобувати важливі знання навіть у польових умовах", - повідомив Умєров.

За його словами, зараз авторизованим у застосунку військовим доступні курси з "Загальної підготовки", "Побуту у польових умовах" та "Безпілотних систем".

"Кожен курс поділено на модулі з уроками. Після кожного модуля — тест для перевірки знань, а в кінці курсу — іспит. Це допоможе не просто отримати інформацію, а й засвоїти її на практиці. Ми не зупиняємось і вже працюємо над новими курсами, такими як "Зв’язок на полі бою" та "Психологічна підготовка"", - додав міністр.

Читайте також: У застосунку Армія+ військові подали вже понад 10 000 електронних рапортів

Умєров також зауважив, що головна мета зараз — забезпечити максимально ефективну підготовку кожного воїна до сучасної війни, адже знання — це не лише сила, це можливість зберегти життя та перемогти ворога.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку "Армія+" починаючи з 8 серпня 2024 року військові подали понад 10 тисяч електронних рапортів, документи мають таку ж силу, що й паперові.