Футбол: збірна України U19 зіграє вирішальний матч у групі Євро з Італією

21 липня юнацька збірна України (футболісти не старші 2005 року народження) проведе свій третій і вирішальний матч групового раунду Євро-2024 (U-19) проти Італії.

Як повідомляє УАФ, поєдинок Україна - Італія відбудеться у місті Ларн (Північна Ірландія) на стадіоні «Інвер Парк». Початок гри - о 19:00 за місцевим часом (о 21:00 за київським). У паралельному поєдинку групи А зіграють Норвегія та Північна Ірландія, передає Укрінформ.

Нагадаємо, у двох перших матчах турніру наша команда зіграла внічию - 0:0 і з господарем змагань, Північною Ірландією, та з Норвегією.  Італія ж двічі перемогла своїх опонентів і достроково гарантувала собі перше місце в групі й участь у півфіналі.

«Перед грою з Італією всі розуміють, що потрібно перемагати, аби потрапити до півфіналу. Тому нам треба вийти на поле з холодною головою, ризикувати і зробити все, щоб створювати моменти і в першому, і в другому таймі, мати баланс - дуже обережно зіграти в обороні, але й знаходити свої шанси в атаці. Ми робимо акцент і на індивідуальних якостях італійців, і на командних. Італія - одна з тих команд, які стоять на цьому турнірі окремо, у неї дуже якісні гравці, які можуть вирішити епізод за рахунок індивідуальних дій. Можу виоркремити декількох виконавців. Це Пафунді, Камарда - молоді, але дуже талановиті. Уся група атаки в Італії дуже сильна», - зауважив напередодні головний тренер юнацької збірної України Дмитро Михайленко.

Читайте також: Тренер збірної України U19 Михайленко: Ми готові грати на перемогу

Турнірна тиюлиця групи А Євро-2024 (U19): Італія - 6 очок, Україна - 2, Норвегія - 1, Північна Ірландія - 1.

Фото: uaf.ua.