Тренер збірної України U19 Михайленко: Ми готові грати на перемогу

Тренер збірної України U19 Михайленко: Ми готові грати на перемогу

Укрінформ
Головний тренер футболістів юнацької збірної України Дмитро Михайленко прокоментував нічию команди у другому матчі групового раунду Євро-2024 (U19) проти Норвегії (0:0).

Як повідомляє УАФ, наставник заявив, щр його команда готова грати на перемогу, передає Укрінформ.

«Я не можу сказати, що ми повністю задоволені грою. Сьогодні було складно в тому плані, що в Норвегії сезон уже розпочався, і футболісти в хорошому ігровому тонусі, тоді як ми певний час працювали лише у тренувальному режимі. Тому розуміли, що перші пів години доведеться терпіти, і всі гравці - і захисту, й атаки - працювали на те, щоб подолати пресинг суперника. Ми не звикли до такого темпу, тому важливо було допрацьовувати на кожній ділянці поля, чітко закривати зони.

У другому таймі нам стало легше, ми створювали моменти й мали хороші шанси забити, але не реалізували їх. Наша мета на цьому Євро незмінна. Ми точно будемо небезпечними для будь-якої команди й завжди готовими грати тільки на перемогу. Але в першу чергу нам потрібно якісно відновитися й відновити тих гравців, які травмовані, а це Синчук і Огарков. А далі - готуватися до матчу з Італією», — зауважив Михайленко.

Читайте також: Юнацька збірна України зіграла внічию з футболістами Норвегії на Євро (U19)

Турнірна таблиця групи А: Італія - 6 очок, Україна - 2, Норвегія -1,  Північна Ірландія -1.

У зхаключних матчах групової стадії першості, що проходить у Північній Ірландії, Україна зіграє з італійцями, п Норвегія - з господарями.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-