Владислав Кабаєв: У цієї команди потрібно було виграти за будь-яку ціну

Півзахисник київського «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував перемогу над сербським «Партизаном» у кваліфікації Ліги чемпіонів (6:2).

Як повідомляє пресслужба ФК «Динамо», футболіст зазначив, що команда намагалася виграти у цього суперника за будь-яку ціну, передає Укрінформ.

«Готувалися до цього поєдинку, розуміли, проти кого граємо. Думаю, вболівальники і на стадіоні, і біля екранів телевізорів бачили, з якими емоціями ми вийшли на поле. І навіть забивши три-чотири мʼячі, ми не зупинялися, тиснули, хотіли подарувати хоч трохи позитивних емоцій усім уболівальникам, усім нашим захисникам.

Ми провели хороші збори, плюс хороший подразник - команда із Сербії. Скажу за себе, що я на поле виходив дуже злим. Усе одно було, хто забʼє, адже в нас була задача виграти за будь-яку ціну. Якби ще не пропустили, будо б узагалі чудово, а так - є над чим працювати... Коли ми забили перший мʼяч, суперник «поплив», а в нас Ярмоленко завів команду, щоб ми продовжували тиснути і добивати їх. Хочеться сказати ще більше зараз, але це вже буде після гри у Сербії», - заявив динамівський хавбек.

Читайте також: Шовковський - про гру з сербами : Команда виявила старанність і виконала установку

Матч у відповідь пройде 31 липня на арені «Райко Митич» у Белграді.

Фото: fcdynamo.com.