Шовковський - про гру з сербами : Команда виявила старанність і виконала установку

Шовковський - про гру з сербами : Команда виявила старанність і виконала установку

Укрінформ
Головний тренер футболістів «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після першого матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського «Партизану» (6:2).

Як повідомляє пресслужба динамівців, наставник зазначив, що команда виявила старання і виконала установку на гру, передає Укрінформ.

«Вітаю усіх з перемогою, але відразу хочу наголосити, що завдання ще не вирішене. Є ще матч-відповідь, тож будемо продовжувати готуватися до нього в тому ж напрямку, що й до цієї гри. Будемо дивитися та розбирати перший матч, аналізувати власні помилки, без яких футболу не буває. Але найголовніше - це старання, яке було на полі, наші напрацювання, хлопці виконували установку на гру, й тепер маємо доволі непоганий результат перед матчем-відповіддю.

Ця гра дала нам певну інформацію. Зокрема, про що ми домовлялися перед матчем, так, загалом, і сталося. Найбільше сподобалося, що навіть «подарувавши» опонентам пенальті, мої підопічні не знітилися, продовжили дотримуватися плану на гру. Як би не складалося протистояння, ми маємо бути до фінального свистка сконцентрованими», - сказав Шовковський.

Читайте також: «Динамо» розгромило «Партизан» у першому матчі відбору Ліги чемпіонів УЄФА

Гра у відповідь пройде 31 липня на арені «Райко Митич» у Белграді.

Переможець протистояння «Динамо» - «Партизан» за сумою двох матчів зустрінеться у 3-у відбірковому раунді з шотландським клубом «Рейнджерс». Команда-невдаха перейде до Ліги Європи, де у третьому раунді кваліфікації зіграє із переможеним у парі «Лугано» (Швейцарія) - «Фенербахче» (Туреччина).

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-