Шовковський про гру в Австрії: Такі матчі - величезний досвід

Головний тренер футболістів київського «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після матчу-відповіді раунду плей-офф Ліги чемпіонів в Австрії проти «Зальцбурга» (1:1, перша гра - 0:2).

Як повідомляє пресслужба динамівців, наставник, зокрема, підкреслив, що його команда намагалася зробити все від неї залежне, передає Укрінформ.

"Футболісти сьогодні намагалися зробити все від себе залежне. І, думаю, дорікнути команді в тому, що вона не мала бажання, не можна. Я подякував хлопцям, вони витратили дуже багато сил сьогодні. Нам не вистачило результату першого матчу. Ми, безумовно, проаналізуємо ще цей виступ. Це зовсім інший рівень, це матчі Ліги чемпіонів. Я пишаюся командою, їхнім ставленням, їхнім відношенням, їхньою роботою. Ми прагнули, старалися, на початку гри затиснули суперника, але, на жаль, знову пропустили контратаку та пропустили м’яч, хоча в нас були моменти. Безумовно, це величезний досвід, багато гравців уперше грають на міжнародній арені, побачили, що це зовсім інший рівень, вищі швидкості. Це те, до чого ми прагнемо у своїй роботі, щоб покращувати свої дії – як індивідуальні, так і командні дії...

Також не можу окремо не сказати про те, як пройшла минула ніч в Україні. Зокрема, готелю, в якому команда зупинялася завжди, коли їздила на матчі до Кривого Рога, майже не існує. Люди загинули. Це наші реалії сьогодення. Безумовно, хочеться, щоб якнайшвидше закінчилася ця війна, звичайно ж, нашою перемогою, для того, щоб ми повернулися до нормального повноцінного життя", - сказав олек5с андр Шовковський.

Читайте також: «Динамо» гратиме в основному турнірі Ліги Європи УЄФА

Кияни вибули із Ліги чемпіонів і потрапили до основного турніру Ліги Європи.

Фото: fcdynamo.com.