Акцію «Листи до вільного Криму» продовжили до кінця року

Акцію «Листи до вільного Криму» продовжили до кінця цього року.

Про це повідомила представництво Президента України в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У вас є можливість написати листа кримським політв’язням, яких незаконно утримує Росія, адже ми продовжуємо акцію «Листи до вільного Криму» до кінця цього року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лист – своєрідний інструмент підтримки тих, хто перебуває в російському полоні та спосіб відчути, що вони не забуті, ми про них пам’ятаємо та чекаємо додому.

Щоб долучитися до акції потрібно переглянути список політв’язнів та мапу з їхніми місцями утримання на сайті Представництва Президента України в АР Крим. Написати листа, у якому потрібно представитися та розказати трохи про себе і чому вирішили написати. Пишіть, що відбувається довкола вас і у світі, про фільми, книжки, подорожі, природу, роботу. Розкажіть емоційні чи смішні історії, поділіться враженнями.

Важливо, аби тюремна цензура пропустила листа, тож потрібно написати його російською мовою. Підпис адресата й адресанта краще зробити також російською мовою, але можна написати й мовою країни, з якої ви надсилаєте.

Організатори ініціативи - представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, PEN Ukraine, ZMINA. Центр прав людини, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Ташева на відкритті виставки у Києві: Росія здійснює гібридну депортацію кримських татар

Раніше Укрінформ повідомляв, що в Україні запустили ініціативу з підтримки політв'язнів «Листи до вільного Криму».