Загарбники створили на ТОТ 14 «трудових загонів» із неповнолітніх для роботи в Росії - ЦНС

Загарбники збираються інтенсивно використовувати працю неповнолітніх з тимчасово окупованих територій на будівельних майданчиках Росії.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Чотирнадцять трудових загонів для роботи на будівництвах організували на Донбасі. Складаються вони з дітей та молоді, які впродовж літнього періоду працюватимуть у різних регіонах РФ. Участь у таких літніх «розвагах» стала добровільно-примусовою. Кремлівські куратори поставили план для місцевих окупаційних адміністрацій – організувати та забезпечити щонайменше тисячу юних «добровольців», - ідеться в повідомленні.

Окрім будівництва, дівчата та хлопці будуть залучатися до обробки полів. А ще – працювати санітарами у медичних закладах.

Читайте також: На ТОТ Луганщини школярі вивчатимуть місцеву історію за путінським підручником - Лубінець

Тим часом російські загарбники продовжують завозити на тимчасово окуповані території молодь з Росії задля участі в пропагандистських заходах. На літній період на ТОТ Луганщини прибули активісти молодіжного руху партії Володимира Путіна «Единая Россия».

«Співпраця з ворогом є злочином проти держави, і за це передбачено суворе покарання. Використання праці неповнолітніх також карається законом», - попереджає Центр національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, літні табори для дітей на ТОТ організовані із кричущими порушеннями правил безпеки.

Фото ілюстративне