Біля Криму російські військові побили родину з Херсонщини, загинув чоловік

На тимчасово окупованій території російські військові побили родину з Херсонщини, внаслідок чого загинув чоловік, а жінка отримала важку травму.

Про це рух опору «Жовта стрічка» повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ

«Активісти руху «Жовта Стрічка» повідомляють про надзвичайну ситуацію, яка сталася по дорозі з Херсонщини до Криму. Напередодні сім'я, чоловік і дружина з дитиною та ще одним дорослим, направляючись по дорозі до Криму, були зупинені та жорстоко побиті військовослужбовцями РФ, які знаходилися у нетверезому стані», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна не видала Росії на обмін військового Шишимаріна, якого першим засудили за воєнний злочин

Зазначається, що чоловік отримав травми, несумісні з життям, і помер за кілька годин. У жінки черепно-мозкова травма, тому вона має проблеми з функціонуванням мозку. Інший дорослий та дитина зазнали легких травм.

У Русі опору підкреслили, що окупаційна влада не спроможна контролювати військових злочинців РФ, а ця ситуація, як і безліч схожих історій, залишиться безкарною з їхньої сторони.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.