У Маріуполі пʼятеро дітей підірвалися на боєприпасі

У тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі у Лівобережному районі пʼятеро дітей підірвалися на вибуховому пристрої в одній із покинутих будівель. Троє дітей перебувають у важкому стані.

Про це повідомила у Телеграмі Маріупольська міська рада, передає Укрінформ.

“Пʼятеро дітей підірвалися на боєприпасі у Маріуполі. Трагічна подія сталася у Лівобережному районі міста”, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що від вибуху постраждали три дівчинки 10 та 13 років і два хлопчики 10 та 14 років. Три дитини перебувають у важкому стані. Двоє – у стані середньої тяжкості.

Також інформують, що в окупованому місті люди вже не раз підривалися на вибухонебезпечних пристроях. Їх знаходять на дитячих майданчиках, у дворах, на пляжах і навіть у пошкоджених квартирах. Особливо гостра ситуація в Лівобережному районі міста. Саме цей район росіяни дуже щільно обстрілювали, а розмінування за понад два роки окупації російські загарбники так і не провели.

Читайте також: На Херсонщині на російській міні підірвався місцевий житель

Як повідомляв Укрінформ, до тимчасово захопленого армією РФ Маріуполя привезли біженців з російської Курської області та заселяють у будинки жителів, які виїхали з міста.

Фото: Маріупольська міська рада