У Криму знайшли мертвим чиновника, якого тиждень тому призначили окупанти - ЗМІ

У тимчасово окупованому Криму виявили мертвим підконтрольного РФ главу Молочненського сільського поселення Олександра Хоменка, якого було призначено на цю посаду 18 вересня.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на російську адміністрацію Молочненського сільського поселення та російські ЗМІ, передає Укрінформ.

Підконтрольна РФ влада поселення поінформувала про смерть Хоменка, не назвавши її причини.

Російський портал «РИА Новости Крым» із посиланням на джерело, близьке до родини, повідомив, що смерть Хоменка сталася вчора, а російські силовики проводять перевірку, працюють з колегами та родичами.

Читайте також: У Криму партизани виявили нові оборонні споруди окупантів

У свою чергу російський телеграм-канал «Mash на волне» стверджує, що Хоменко наклав на себе руки.

За даними "Крим. Реалії", російські силовики цю інформацію не коментували.

Як повідомлялося, Олександр Хоменко був призначений на посаду глави Молочненського сільського поселення 18 вересня після того, як російська влада з 6 до 8 вересня 2024 року провела на території тимчасово окупованого Криму та Севастополя незаконні вибори до створених РФ Закзборів, підконтрольного Росії парламенту Криму, а також депутатів міських та сільських рад.

Читайте також: У Криму засудили чоловіка на 12 років за нібито підготовку замаху на окупаційного посадовця

За інформацією російської виборчої комісії Криму до підконтрольного РФ парламенту Криму пройшли партії «Единая Россия» (74,87% голосів), ЛДПР (5,71% голосів) та КПРФ (5,15% голосів). Підсумкова явка, за твердженням Малишева, склала 47,61%, у голосуванні взяли участь 702 141 виборець.