Перші рішення про виділення коштів на відбудову «Охматдиту» будуть вже завтра - ОП

Відео

Заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба повідомив, що Кабінет Міністрів завтра планує ухвалити рішення про виділення коштів на відбудову лікарні «Охматдит».

Про це він сказав у ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Ми впораємося, ми пройдемо цей жахливий удар, якого завдала нам Росія. Ми відбудуємо нашу національну дитячу лікарню, ми будемо робити це швидко, не дивлячись на те, які були ураження. І будемо робити це разом, усією країною, якщо в цьому буде необхідність. Наскільки я знаю, завтра уряд буде виносити вже перші рішення щодо виділення швидких коштів на фінансування ремонтних робіт», - розповів Кулеба.

Окрім того, за його словами, вже зараз волонтери й підрозділи, які знаходяться на місці, здійснюють перші відновлювальні ремонтні роботи.

Читайте також: Зеленський доручив до кінця дня знайти лікарню, в яку переїде «Охматдит»

«Тобто ми точно зробимо з нашої національної лікарні ще кращу, ніж вона була до сьогоднішнього удару», - запевнив заступник керівника ОП.

Як повідомляв Укрінформ, під час масованої російської ракетної атаки 8 липня постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Краматорськ і Словʼянськ. Пошкоджені житлові будинки, об'єкти інфраструктури Зокрема, одне з влучань сталося по будівлі дитячої лікарні «Охматдит».