Керівник Агентства відновлення назвав пріоритети роботи на наступний рік

Фото

Цього року має розпочатися реорганізація Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, яка покликана зробити його роботу більш спроможною в реалізації національних проєктів.

Про це під час зустрічі з послами країн G7 та послом Європейського Союзу Катаріною Матерновою повідомив голова Агентства відновлення Сергій Сухомлин, передає Укрінформ.

«Один із ключових напрямів вже на сьогодні та на наступний рік — це реорганізація Агентства. Нова структура має зробити роботу Агентства більш спроможною в реалізації національних проєктів. Нова структура має бути більш ефективною, та головне, прозорою для наших донорів і партнерів. Аби проєкти отримували вчасну фінансову підтримку та швидко й якісно впроваджувались», - йдеться в повідомленні.

Сухомлин також подякував урядам країн G7 за постійну підтримку України та окреслив основні пріоритети Агентства відновлення на наступний рік. Ними стануть захист енергетичних обʼєктів, проєкт будівництва соціального житла, який буде реалізовуватись в українських громадах.

Крім того, Сухомлин розповів представникам G7 про низку проєктів, які посилять енергонезалежність громад України. Їх детальніше буде презентовано згодом.

Читайте також: Громади мають бути готовими до будь-яких сценаріїв опалювального періоду - Кулеба

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів ухвалив рішення, що дозволить спрямувати додаткові 86 млн євро на зведення систем захисту навколо енергетичних об’єктів для убезпечення від російських атак.

Фото: facebook.com/agency.for.restoration