Міністр оборони Канади взяла участь у мітингу на підтримку України

Міністр оборони Канади Аніта Ананд особисто взяла участь у мітингу на підтримку України, що відбувся в канадському Галіфаксі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сама Ананд написала на своїй сторінці у мережі Твіттер.

“Приєдналася до Конгресу українців Канади та мешканців Галіфакса у мітингу на підтримку України. По всій нашій країні канадці солідарні із Україною. Ми й надалі докладатимемо зусиль та надаватимемо героїчним українським захисникам необхідне їм для перемоги над путіним обладнання”, - заявила Ананд.

Вона також подякувала місцевим мешканцям за їх активну громадянську позицію. “Від України до Ірану - канадці розуміють, що події за кордоном впливають на нас також. Я вдячну жителям Галіфакса за відстоювання прав й свобод, на які заслуговує кожен. Ми продовжимо підтримувати права жінок у Ірані та право українців жити в мирі”, - зазначила міністр.

Читайте також: У Канаді активісти вимагали посилити тиск на росію

Нагадаємо: цими вихідними у Галіфаксі, столиці канадської провінції Нова Шотландія, проходив Міжнародний безпековий форум. Це - один із провідних світових майданчиків обговорення питань міжнародної та безпекової політики. Цього року Україну на ньому представляло близько двох десятків учасників.