Через недовіру донорів до Байдена збором коштів на кампанію Демпартії зайнялася Гарріс

Збором коштів для президентської компанії Демпартії зайнялася віцепрезидентка США Гарріс, оскільки дедалі більше впливових демократів висловлюють сумніви у здатності Байдена перемогти на виборах.

Як передає Укрінформ із посиланням на Reuters, Камала Гарріс, зокрема, в суботу провела захід із фандрейзингу в Провінстауні (штат Массачусетс).

У п'ятницю Байден та його помічники пообіцяли продовжувати кампанію, навіть попри те, що основні донори не бажають жертвувати кошти в разі його участі у виборах.

За словами фандрейзерів від Демократичної партії, заходи Гарріс зі збору коштів викликають додатковий інтерес з боку донорів, які хочуть продемонструвати, що вони готові об'єднатися навколо її кандидатури.

Зазначається, що суботній захід влаштував організатор пишних весіль Браян Рафанеллі.

Читайте також: Демократи чекають на заяву Байдена про відмову від виборів і готуються висувати Гарріс - ЗМІ

На цьому тлі 35 конгресменів-демократів, які представляють понад 10% членів партії в Конгресі, публічно закликали Байдена відмовитися від участі у виборах.

Як повідомлялося, колишній президент США Барак Обама вважає, що нинішній глава Білого дому Джо Байден має переглянути своє рішення щодо участі у виборах.