Трамп хоче провести теледебати з кандидатом від демократів на телеканалі Fox News

Дональд Трамп пропонує перенести теледебати з майбутнім висуванцем від Демпартії, які були заплановані на каналі АВС, на Fox News, що традиційно підтримує республіканців.

Як передає Укрінформ, про це Трамп написав у своїй соцмережі Truth Social.

«Мої дебати з ганебним Джо Байденом, найгіршим президентом в історії Сполучених Штатів, були заплановані на вересень на каналі Fake News ABC, що належить Джорджу Слопадополусу», - заявив Трамп, традиційно використовуючи вигадані назви та прізвиська. (Fake News ABC – новинний телеканал ABC News; Джордж Слопадополус – провідний кореспондент телеканалу Джордж Стефанопулос – ред.)

Тепер, коли Байден вийшов з перегонів, вважає експрезидент, дебати з висуванцем демократів мають відбутися на каналі Fox News, а не «на дуже упередженому ABC».

Читайте також: Гарріс погодилася йти на вибори замість Байдена

Теледебати між Трампом і Байденом були заплановані на 10 вересня саме на телеканалі ABC News.

Команда Байдена ще в травні встановила критерії для їх проведення. Зокрема місцем зустрічі кандидатів має бути мережа, що спонсорувала дебати на виборах 2016-го і 2020 років. Fox News до них не належить.

Нагадаємо, перші теледебати, які виявилися провальними для Байдена, відбулися 27 червня на телеканалі CNN.

Читайте також: Трамп заявив, що перемогти Гарріс йому буде легше, ніж Байдена

Як повідомляв Укрінформ, Байден відмовився від участі у президентських виборах, які мають відбутися 5 листопада. Замість нього, на посаду глави держави від Демократичної партії балотуватиметься віцепрезидентка США Камала Гарріс, кандидатуру якої має затвердити національний партійний з’їзд у серпні.

Байден залишається чинним президентом до інавгурації наступника.

Фото: Justin Sullivan/Getty Images