Трамп заявив, що перемогти Гарріс йому буде легше, ніж Байдена

Трамп заявив, що перемогти Гарріс йому буде легше, ніж Байдена

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вважає, що перемогти на виборах Камалу Гарріс йому буде легше, ніж Джо Байдена, який вже відмовився від участі в перегонах.

Як передає Укрінформ, про це Трамп заявив в інтерв'ю CNN.

«Гарріс буде легше перемогти, ніж Байдена», – сказав він.

У своїй соцмережі Truth Social Трамп стверджує, що Байден – найгірший президент за всю історію Сполучених Штатів, і він «непридатний, аби балотуватися в президенти, і, безумовно, непридатний для того, щоб виконувати свої обов'язки».

Читайте також: Вибори у США: Байден пропонує демократам підтримати кандидатуру Гарріс

За словами експрезидента, Байден «здобув посаду тільки завдяки брехні, фейковим новинам і тому, що не виходив зі свого підвалу».

«Усі, хто його оточував, включаючи його лікаря і ЗМІ, знали, що він нездатний бути президентом, і він ним не був. А тепер подивіться, що він зробив з нашою країною: мільйони людей перетинають наш кордон… багато з них із в'язниць, психлікарень, а також рекордна кількість терористів, – зазначає Трамп. – Ми сильно постраждаємо від його президентства, але ми дуже швидко виправимо заподіяну ним шкоду».

Читайте також: Відмова Байдена від виборів творить нову динаміку кампанії - експерт Атлантичної ради

Як повідомляв Укрінформ, Байден відмовився від участі у президентських виборах, які мають відбутися 5 листопада. Замість нього, на посаду глави держави від Демократичної партії балотуватиметься віцепрезидентка США Камала Гарріс, кандидатуру якої має затвердити національний партійний з’їзд у серпні.

Байден залишається чинним президентом до інавгурації наступника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-