Премʼєр Індії зустрінеться у Варшаві з Дудою і Туском

Премʼєр Індії Нарендра Моді у четвер, 22 серпня, зустрінеться у Варшаві з президентом Польщі Анджеєм Дудою і премʼєр-міністром країни Дональдом Туском.

Про це повідомили у канцелярії президента РП і глави польського уряду, передає Укрінформ.

Зокрема, зустріч Моді із Туском відбудеться у четвер вранці у Раді міністрів РП. Після обіду Дуда прийме премʼєра Індії у президентському палаці Бельведер.

Візит Моді до Польщі відбудеться у 70-річчя встановлення дипломатичних відносин між Польщею та Індією. Попередній візит премʼєра Індії до Польщі був 45 років тому.

Як зазначає PAP, візит Моді до Польщі матиме економічний акцент, хоча під час зустрічей обговорюватимуться й політичні питання.

Читайте також: Індія погодилась передавати повідомлення між Зеленським і Путіним - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня, у День Державного Прапора України, відбудеться офіційний візит прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді до Києва. Це перший в історії двосторонніх відносин візит глави індійського уряду до України.

Під час візиту, зокрема, відбудуться переговори із Президентом Володимиром Зеленським, на яких вони обговорять питання двосторонньої та багатосторонньої співпраці. Також очікується підписання низки документів між Україною та Індією.

Фото: EPA/HARISH TYAGI