У Бєлгороді заявили про ракетну атаку

У російському Бєлгороді заявили, що внаслідок відбиття ракетного удару та падіння уламків загорілися автомобілі та житлові будинки, є поранені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Настоящее время».

«За попередніми даними, поранено вісім мирних жителів. Одна з постраждалих у вкрай тяжкому стані, в решти поранення середньої тяжкості», - стверджує губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Поранених доправили до медичних закладів Бєлгорода. Видання також стверджує, що внаслідок прямого влучання сталося займання приватного будинку та понад 15 автомобілів. Крім того, на території чотирьох приватних домоволодінь вибиті вікна, посічені покрівлі та фасади, пошкоджено газопровід.

Читайте також: У трьох областях РФ заявили про нічну атаку безпілотників

Російські Телеграм-канали публікують відео ударів та їх наслідки. На кадрах зображені палаючі будинки та машини.

Як повідомляв Укрінформ, з 20:00 15 вересня по 06:00 16 вересня радіотехнічні війська Повітряних сил виявили та здійснили супровід 56 ударних безпілотників (пуски із Курська та Єйська).

У результаті протиповітряного бою були збиті 53 ворожі ударні БПЛА у Київській, Черкаській, Вінницькій, Полтавській, Сумській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Дніпропетровській та Черкаській областях.

Фото із соцмереж