У трьох областях РФ заявили про нічну атаку безпілотників

У трьох областях РФ заявили про нічну атаку безпілотників

Укрінформ
У Росії повідомили про нічну атаку безпілотників на Брянську, Смоленську та Бєлгородську області. В останній після атаки спалахнула масштабна пожежа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Настоящее время.

Зазначається, що у Шебекінському районі Бєлгородської області всю ніч ліквідовували пожежу, яка виникла через падіння уламків збитого дрона. Також через горіння хмизу та підстилки у лісовому масиві тимчасово перекривали ділянку траси.

«В окрузі велика кількість пожеж. Працюють п’ять пожежних бригад, від департаменту лісного господарства задіяні шість одиниць техніки», - заявив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Вранці 15 вересня Гладков повідомив, що поки загасити вогонь не вдалось, пожежники залишаються на місці займання. Він додав, що постраждалих немає.

Читайте також: Україна має право захищати себе, вражаючи цілі на території Росії - адмірал Бауер

Так само про відсутність постраждалих під час атаки безпілотників повідомили губернатори Смоленської області Василь Анохін і Брянської області Олександр Богомаз.

У Росії заявили про нібито збиття цієї ночі 29 БПЛА.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня у Росії заявили про збиття 144 дронів. Зокрема був атакований підмосковний аеропорт Жуковський, його закривали на приліт та виліт літаків. Рейси з міркувань безпеки не приймали також аеропорти Внуково та Домодєдово.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-