Спроба замаху на Трампа: у суді підозрюваний не визнав провини

Раян Рут, затриманий у вересні за підозрою в спробі замаху на експрезидента США Дональда Трампа у Флориді, не визнав своєї провини за висунутими звинуваченнями.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News.

"Райан Раут не визнав себе винним за федеральними звинуваченнями у справі про спробу вбивства Дональда Трампа у гольф-клубі колишнього президента у Флориді", - йдеться у повідомленні.

На засіданні у федеральному суді міста Вест-Палм-Біч у Флориді адвокати 58-річного Рута подали від його імені заяву про невизнання провини.

Ілюстрація з сайту abcnews.go.com

Підозрюваному спершу оголосили два звинувачення в незаконному володінні вогнепальною зброєю, а згодом додали ще три, зокрема замах на вбивство кандидата в президенти США та напад на федерального службовця.

Прокурори заявляють, що існують «достатні підстави для висунення додаткових обвинувачень, які можуть і повинні бути розглянуті судом».

Наразі Рут перебуває під вартою без права на заставу.

Фото: Martin County Sheriff’s Office

Як повідомляв Укрінформ, 15 вересня у Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, де експрезидент США Дональд Трамп грав у гольф, сталася стрілянина. Трамп не постраждав.

Читайте також: Підозрюваний у замаху на Трампа залишив листа з детальним описом своїх планів

Підозрюваного затримали на місці. За повідомленням CNN, затриманий 58-річний Раян Веслі Раут, який нібито мав намір вчинити замах на Трампа, раніше мав проблеми із законом.

У Міжнародному легіоні ГУР заявили, що Раян Веслі Раут ніколи не служив у Міжнародному легіоні.

Перше фото: Jabin Botsford/The Washington Post