Підозрюваний у замаху на Трампа залишив листа з детальним описом своїх планів

Підозрюваний у замаху на Трампа залишив листа з детальним описом своїх планів

Укрінформ
Підозрюваний у спробі замаху на кандидата в президенти США Дональда Трампа Раян Веслі Раут раніше написав листа, в якому зізнався про наміри убити колишнього главу Білого дому.

Про це стало відомо в понеділок із документів по справі обвинувачення, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

Так, за словами цивільного свідка, Раут кілька місяців до інциденту залишив йому ящик, у якому «містилися боєприпаси, металева труба, різні будівельні матеріали, інструменти, чотири телефони та різні листи». Один із листів містив зізнання в тому, що чоловік давно має на меті вбити Трампа, що додає аргументів на користь версії про замах.

«Це була спроба вбивства Дональда Трампа, але я вас підвів. Я старався та докладав усіх зусиль, на що здатен. Тепер вам належить закінчити роботу, і я запропоную $150 тисяч тому, хто зможе її виконати», - зазначається в листі.

Раут також пояснює свої мотиви тим, що Трамп «розірвав відносини з Іраном як дитина, і тепер Близький Схід розпався».

Прокурори також стверджують, що Раут прибув у містечко, де розташоване поле для гольфу Трампа за кілька днів. У одному зі своїх телефонів він шукав у Google, як дістатися з Флориди до Мексики. Чоловік також мав рукописний список дат і місць, де експрезидент мав з’явитися в рамках виборчої кампанії.

Документи сторони обвинувачення були офіційно подані в понеділок, перед тим, як Раут постане перед судом для ухвалення рішення щодо його подальшого тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня 58-річного підозрюваного звинуватили у двох злочинах, пов’язаних із використанням вогнепальної зброї. Не виключено, що в процесі слідства йому висунуть додаткові обвинувачення. За повідомленнями ЗМІ, Раут, раніше також мав проблеми з законом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-