Вибори у США: The Washington Post уперше не оголосить про підтримку одного з кандидатів

Редколегія однієї з провідних американських газет The Washington Post повідомила, що не буде оголошувати про підтримку когось із кандидатів на президентських виборах - ані цього року, ані в майбутньому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сама The Washington Post.

Таким чином, газета вперше за 36 років не буде оголошувати про підтримку когось із кандидатів на президентських виборах у США. Відповідне рішення було ухвалене за 11 днів до голосування.

За даними джерел, текст з оголошенням про підтримку кандидатки у президенти Камали Гарріс вже був підготовлений співробітниками газети, але не був опублікований.

Співрозмовники додають, що рішення не публікувати текст прийняв сам власник The Washington Post і засновник Amazon Джефф Безос.

Читайте також: Обама та Емінем підтримали Гарріс на передвиборчому мітингу

Раніше цього тижня власник Los Angeles Times Патрік мільярдер Сун-Шіонг заблокував заплановану підтримку газетою Камали Гарріс, що спричинило відставку редактора едиторіалів.

Як повідомляв Укрінформ, кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс зрівнялися за рівнем підтримки у семи штатах, які можуть вплинути на результати голосування.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада.