Обама та Емінем підтримали Гарріс на передвиборчому мітингу

Обама та Емінем підтримали Гарріс на передвиборчому мітингу

Відео
Укрінформ
Колишній президент США Барак Обама та відомий репер Емінем підтримали чинного віцепрезидента Камалу Гарріс на передвиборчому мітингу партії демократів у Детройті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News.

"Детройтський репер Емінем вийшов на політичну арену у вівторок у своєму рідному місті, де він коротко виступив на мітингу, підтримавши президентську кампанію віцепрезидента Камали Гарріс, перш ніж привітати на сцені колишнього президента Барака Обаму", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: США готові до президентки Камали Гарріс - Обама

Під час короткого виступу в Детройті, своєму рідному місті, Емінем заявив, що Гарріс підтримує “майбутнє цієї країни, де ці та багато інших свобод будуть захищені та підтримані”. Музикант закликав усіх віддати свій голос за неї.

“Як більшість з вас знає, місто Детройт і весь штат Мічиган багато значать для мене. Перед цими виборами увага прикута до нас більше, ніж будь-коли. І я вважаю, що важливо використовувати свій голос. Тому закликаю всіх вийти та проголосувати”, – заявив репер.

Після цього Емінем запросив на сцену експрезидента Барака Обаму, який також висловився на підтримку Гарріс.

Колишній очільник Білого дому назвав Дональда Трампа непридатним, пригадавши, що той під час одного з останніх мітингів 40 хвилин пританцьовував під музику після того, як дві людини знепритомніли на цьому заході.

“Якби ваш дідусь так поводився, ви б хвилювалися. Це той, хто хоче безконтрольної влади. Нам не потрібно дивитися, як виглядає старий, божевільний Дональд Трамп без поручнів. Америка готова перегорнути сторінку”, – сказав Обама.

Читайте також: У McDonald's заявили, що не дозволяли Трампу продавати картоплю-фрі

Як повідомляв Укрінформ, вперше Барак Обама публічно підтримав кандидатуру Камали Гарріс як кандидатки в президенти наприкінці липня, після того, як Джо Байден заявив про свій вихід з виборчої кампанії.

Фото: Victor J. Blue/Bloomberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-