Окупанти втручалися в роботу радіоелектронних мереж ООС на Луганщині

Окупанти втручалися в роботу радіоелектронних мереж ООС на Луганщині

Фото
Укрінформ
У Луганській області правоохоронці зафіксували та припинили несанкціоноване втручання в роботу радіоелектронних мереж підрозділів операції Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Співробітники кіберполіції в Луганській області спільно зі слідчими Старобільського районного управління та колегами з СБУ припинили несанкціоноване втручання в роботу спеціальних радіоелектронних мереж підрозділів сил ООС.

У ході проведення слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили інтернет-провайдера, який діяв на території Старобільська, і радіоелектронне обладнання, яке працювало на радіочастотах спеціального користування та заборонене для використання цивільними особами.

Під час обшуку вилучене радіоелектронне обладнання, що працювало на частотах спеціального користування.

Читайте також: Окупанти поширюють фейки про обстріли цивільних силами ООС

У рамках кримінального провадження за ст. 361 Кримінального кодексу України (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) триває досудове слідство.

Як повідомляв Укрінформ, у зоні ООС 18 квітня зафіксовано 8 порушень ворогом режиму припинення вогню, ще три випадки - з початку поточної доби, 19 квітня. Бойових втрат серед українських військових немає.

Фото: www.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-