Служба безпеки запобігла диверсіям біля лінії розмежування в зоні ООС

Служба безпеки запобігла диверсіям біля лінії розмежування в зоні ООС

Фото
Укрінформ
СБУ виявила у Донецькій та Луганській областях два бойових схрони так званих «Л/ДНР», з яких вилучено майже 40 кг тротилу, арсенал протитанкових і протипіхотних мін, а також набої до великокаліберних кулеметів та зенітних установок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

За оперативними даними, схованки облаштували учасники диверсійно-розвідувальних груп бойовиків. Зокрема, на Луганщині виявлено схрон із вибухівкою і бойовими гранатами, який був облаштований у лісосмузі в декількох кілометрах від лінії розмежування. Під час його огляду вилучено 126 тротилових шашок, загальною вагою 36 кг; засоби ініціації вибухів; 29 гранат Ф-1, РГО, РГН і РГД.

У Донецькій області співробітники СБУ виявили схрон поблизу Маріуполя. Зі схованки, закопаної під землею, вилучено короби з набоями до зенітних установок, майже 1 кг тротилу, п’ять протитанкових і протипіхотних мін, а також 18 бойових гранат, 60 стрічок з набоями до великокаліберних кулеметів, мінометну міну, понад 3 тис. набоїв до стрілецької зброї різного калібру.

Як повідомлялося, Служба безпеки України під час проведення контрдиверсійних навчань у Донецькій області виявила реальний схрон з бойовими засобами ураження.

Читайте також: Пластид, міни та тисячі набоїв: у зоні ООС виявили три схрони диверсантів

Зі схованки вилучили протитанкові міни та вибухівку з електродетонаторами.

Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-