Місія ОБСЄ повідомила про 590 порушень «тиші» на сході України

Місія ОБСЄ повідомила про 590 порушень «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 524 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 66 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 257/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 2 листопада 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 524 порушення режиму припинення вогню, зокрема 48 вибухів (8 розривів боєприпасів, 7 вибухів від вихідного вогню та 33 вибухи невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень зафіксовано в районах на північ і північно-північний схід від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька) і на західно-північний захід від ділянки розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька.

Читайте також: З липня 2020 року окупанти більше 700 разів перешкоджали патрулям СММ ОБСЄ

За попередню добу Місія зафіксувала в цій області 398 порушень режиму припинення вогню (деякі також у районах на північ від Широкиного та поблизу ділянки розведення в районі Петрівського).

"У Луганській області СММ зафіксувала 66 порушень режиму припинення вогню (жодного вибуху), більшість яких зафіксовано на південно-східній околиці Луганська", - зазначається у звіті.

Як відомо, за попередню добу Місія зафіксувала в цій області 257 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-