Місія ОБСЄ зафіксувала за добу 324 порушення «тиші» на сході України

Місія ОБСЄ зафіксувала за добу 324 порушення «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 248 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 76 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 258/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 3 листопада 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 248 порушень режиму припинення вогню, зокрема 31 вибух невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася в районах на північ і північно-північний схід від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька), а також на західно-північний захід від ділянки розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька).

За попередній звітний період в цій області було зафіксовано 524 порушення режиму припинення вогню (більшість також сталася в районах поблизу Широкиного та ділянки розведення в районі Петрівського).

"У Луганській області Місія зафіксувала 76 порушень режиму припинення вогню, зокрема 3 вибухи невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Читайте також: ОБСЄ нарахувала майже 760 порушень перемир’я на сході України

Порушення відбулися в районі на північ від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) та на полігоні біля н. п. Круглик (непідконтрольний урядові, 31 км на південний захід від Луганська).

Як відомо, за попередній звітний період на Луганщині було зафіксовано 66 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-