Окупанти облаштовують нові позиції та маскують артилерію біля лінії зіткнення — розвідка

Окупанти облаштовують нові позиції та маскують артилерію біля лінії зіткнення — розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська активізували обладнання вогневих позицій артилерійських підрозділів поблизу лінії зіткнення, здійснюють маскування самохідних артилерійських установок та проводять мінування додаткових ділянок місцевості.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію Головного управління розвідки. 

“За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони, комплексними комісіями ЗС РФ, які прибули на початку цього місяця на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях, здійснена перевірка з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів. За вказівками представників комісій окупанти активізували обладнання вогневих позицій артилерійських підрозділів, розташованих неподалік від лінії зіткнення”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупанти встановлюють додаткові макети військової техніки та здійснюють маскування самохідних артилерійських установок, гаубиць тощо, розміщених з порушеннями домовленостей щодо їх відведення від лінії зіткнення.

Крім того, противник проводить мінування додаткових ділянок місцевості з використанням протитанкових і протипіхотних мін ПОМ-2, ПМН-2, МОН-50, ОЗМ-72, заборонених міжнародними Конвенціями.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 11 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-