Окупанти обстріляли з мінометів позиції ЗСУ під Невельським та Новоолександрівкою

Окупанти обстріляли з мінометів позиції ЗСУ під Невельським та Новоолександрівкою

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 17 листопада двічі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Упродовж поточної доби, 17 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил в результаті дій ворога немає», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що в напрямку Невельського противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм. У районі Новоолександрівки окупанти здійснили обстріл із мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Завдяки зусиллям військовихї рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

У пресслужбі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3 260 транспортних засобів, 2 950 осіб, 1 особу - на причетність до збройних формувань Російської федерації, а також виявили 31 адміністративне правопорушення та розкрили 31 злочин.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1 249 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1 533 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3,5 гектари території та передали на знищення 117 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу окупанти 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-