Окупанти обстріляли Катеринівку з протитанкового гранатомета

Окупанти обстріляли Катеринівку з протитанкового гранатомета

Фото
Укрінформ
Збройні формування Росії продовжують обстріли населених пунктів на підконтрольній урядові України території поблизу лінії розмежування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«19 листопада, у період з 12:30 до 12:45 збройні формування РФ здійснили обстріл населеного пункту Катеринівка із застосуванням станкового протитанкового гранатомета СПГ-9», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що спостережною групою української сторони СЦКК була проведена фіксація наслідків обстрілу, в ході якої було встановлено, що вогонь вівся з напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Молодіжне.

Загалом було здійснено чотири постріли, внаслідок чого пошкоджено житловий будинок, господарське приміщення та прилегла територія за адресою: вул. Коцюбинського, 20.

Як повідомляв Укрінформ, 19 листопада приблизно з 23:30 до 23:55 незаконні збройні формування вчинили обстріл с. Новозванівка Попаснянської територіальної громади.

За даними керівника Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Миколи Ханатова, бойовики випустили щонайменше п’ять мінометних снарядів 120-го калібру, вкотре порушивши Мінські домовленості. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, стіни, паркани та дахи трьох житлових будинків, а також лінію електропередач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-