Українські десантники дають гідну відсіч російському агресору — Президент

Українські десантники дають гідну відсіч російському агресору — Президент

Укрінформ
Українські десантники одними з перших відбивають ворожі дії, упевнено та стійко боронячи Україну від російського агресора на сході.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вітанні з нагоди Дня Десантно-штурмових військ Збройних сил України, повідомляє Укрінформ.

“Бути воїном-десантником нелегко, адже саме на ваші плечі війна покладає важкий тягар відповідальності за оперативне реагування на різкі зміни воєнно-стратегічної обстановки та виконання найскладніших завдань. Саме ви одними з перших відбиваєте ворожі дії, рішуче реагуєте на небезпеку, руйнуючи будь-які загарбницькі плани агресора”, - сказав глава держави.

Зеленський зазначив, що у часи доленосних випробувань для нашої держави військовослужбовці цього роду військ на практиці довели високу підготовленість, навченість та професіоналізм.

“І сьогодні, у день професійного свята, українські десантники продовжують упевнено і стійко боронити нашу державу, даючи гідну відсіч російському агресору на Сході України”, - наголосив Президент.

Він зазначив, що сьогодні ми також вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали життя за мирне майбутнє України.

Президент від імені українського народу подякував особовому складу та ветеранам Десантно-штурмових військ за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу та героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України.

Зеленський побажав десантникам та їхнім рідним міцного здоров’я, добробуту, незламності духу, нових успіхів і перемог на благо України.

Як повідомлялося, День Десантно-штурмових військ ЗСУ відзначається 21 листопада.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-