З початку доби на сході України тримається «тиша»

З початку доби на сході України тримається «тиша»

Укрінформ
За поточну добу, 21 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Про це йдеться у зведенні пресслужби ООС про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00, передає Укрінформ.

"Впродовж поточної доби, 21 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна", - розповіли в пресслужбі.

Як зазначається, за минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірли 3 057 транспортних засобів, 3 609 осіб, а також виявили 53 адміністративні правопорушення та розкрили 26 злочинів.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідували 1 011 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 974 особи.

Окрім того, в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 3,5 гектари території та передали на знищення 117 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 20 листопада, інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення, в порівнянні з попередньою добою, знизилась. Із боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-