Окупанти вели вогонь біля двох населених пунктів на сході України

Окупанти вели вогонь біля двох населених пунктів на сході України

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби двічі порушили режим припинення вогню у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомила пресслужба ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає", - зазначається у вечірньому зведенні.

Як повідомляється, у напрямку Попасної окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, у бік Катеринівки, що на Луганщині, російські найманці здійснили обстріл із ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

У пресслужбі заявили, що українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили окупантів припинити обстріли.

Як повідомлялося, за минулу добу, 20 листопада, зафіксовано 1 порушення російськими окупаційними військами режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-