Окупанти відкривали вогонь в бік Луганського і Авдіївки

Окупанти відкривали вогонь в бік Луганського і Авдіївки

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 25 листопада двічі порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС, передає Укрінформ.

«Впродовж поточної доби, 25 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в бік Луганського окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а в напрямку Авдіївки здійснили обстріл із мінометів калібру 82 мм.

Повідомляється, що українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

За інформацією пресслужби, за минулу добу через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію пройшла 1421 особа, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1467 осіб.

Піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 122 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж доби 24 листопада російсько-окупаційна війська дев'ять разів порушили режиму припинення вогню, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-