ОБСЄ за добу зафіксувала понад 300 порушень «тиші» на сході України

ОБСЄ за добу зафіксувала понад 300 порушень «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала упродовж минулої доби 139 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 163 таких порушення на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 281/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 30 листопада.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 139 порушень режиму припинення вогню, зокрема 90 вибухів (21 вибух від вихідного вогню та 69 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася в районах на північний схід, північний захід і південний захід від н. п. Кремінець (непідконтрольний урядові, 16 км на південний захід від Донецька), на північ, схід і захід від н. п. Олександрівка (непідконтрольний урядові, 20 км на південний захід від Донецька), а також на південь від ділянки розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька).

За попередню добу в цій області було зафіксовано 159 порушень режиму припинення вогню (деякі також південніше ділянки розведення в районі Петрівського).

Читайте також: У штабі ООС показали наслідки артобстрілу Станиці Луганської

"У Луганській області Місія зафіксувала 163 порушення режиму припинення вогню, зокрема 109 вибухів невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Більшість порушень сталася північніше ділянки розведення в районі н. п. Станиця Луганська (підконтрольний урядові, 16 км на північний схід від Луганська).

Як відомо, за попередню добу в цій області порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-