У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11.00 не відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

“З початку доби, станом на 11 годину, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано”, - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Зокрема, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 2924 транспортні засоби, 3588 осіб, а також виявлено 27 адміністративних правопорушень та розкрито 16 злочинів. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1086 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 800 осіб.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектара території та передали на знищення 55 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 29 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – середньої важкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-