На сході України зберігається «тиша»

На сході України зберігається «тиша»

Укрінформ
30 січня в зоні операції Об’єднаних сил не зафіксовано порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресцентрі штабу ООС.

"Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою українськими військовослужбовцями. Упродовж минулої доби, 29 січня, та станом на 11:00 поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що і криміногенна ситуація в районі проведення ООС оцінюється як стабільна. Зокрема, за минулу добу, 29 січня, підрозділами поліції перевірено 3686 авто, 3721 особу та одну особу на причетність до збройних формувань РФ. Крім цього, виявлено 39 адміністративних правопорушень та розкрито 18 злочинів.

Читайте також: У зоні ООС другу добу зберігається «тиша»

В штабі ООС додали, що в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення розміновано майже три гектари території та передали на знищення 39 вибухонебезпечних предметів.

Всього через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 818 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 748 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією Криму проведено тактико-спеціальне навчання артилерійських підрозділів гаубиць “Мста-Б”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-