Керівництво РФ розглядає можливість теракту в «Л/ДНР» як привід для нападу - розвідка

Керівництво РФ розглядає можливість теракту в «Л/ДНР» як привід для нападу - розвідка

Документ
Укрінформ
Керівництво РФ наразі розглядає можливість організації теракту на одному з підприємств так званих ДНР та ЛНР, що має призвести до технологічної катастрофи в регіоні та загибелі значної кількості місцевих мешканців.

Про це у повідомленні щодо загрози здійснення терористичних актів на об’єктах промисловості так званих ДНР та ЛНР на своїй сторінці у Фейсбуці інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ), передає Укрінформ.

За інформацією ГУР МОУ, «кремлівські керманичі продовжують завзятий пошук приводів для звинувачень нашої держави у протиправних діях на Донбасі задля обґрунтування ескалації збройної агресії».

Читайте також: Росія тримає питання потенційного вступу України в НАТО як casus belli – Шольц

«Враховуючи всі невдалі попередні спроби звинуватити Україну в порушенні домовленостей, нібито здійсненні терористичних актів та обстрілах об’єктів цивільної інфраструктури тощо, на теперішній час керівництвом Російської Федерації розглядається можливість організації терористичного акту на одному з підприємств так званих ДНР та ЛНР, який має призвести до технологічної катастрофи в регіоні, загибелі значної кількості місцевих мешканців та створення приводу для нападу, так званого «casus belli», - йдеться у повідомленні.

Керівництво РФ розглядає можливість організації теракту на одному з підприємств «ДНР» та «ЛНР» / Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

У відомстві також виклали список об’єктів, імовірність здійснення терактів на яких з огляду на масштаб та загрозу негативних наслідків, є найбільш можливим.

«Українською мовою надана наявна в ГУР МО України інформація, російською мовою – інформація з вищезазначених «псевдореспублік», - поінформували у розвідці, говорячи про цей список об’єктів.

Читайте також: «Вагнерівці» готують серію терористичних актів у Донецьку – розвідка

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції подякував міжнародним партнерам за розвіддані, але заявив, що довіряє своїй розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-