Обстановка у Маріуполі контрольована українськими військовими – міськрада

Обстановка у Маріуполі контрольована українськими військовими – міськрада

Укрінформ
У Маріуполі, станом на 7.00, обстановка стабільна та контрольована українськими військовими.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Маріупольська міська рада.

«Оперативна обстановка у Маріуполі та околицях на 7:00 - на Маріупольському напрямку без змін. Обстановка стабільна та контрольована українськими військовими», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що насосні та водоводи продовжують працювати у штатному режимі, котельні продовжують працювати у штатному режимі.

У місті залишаються відключеними 34 трансформаторні підстанції у Лівобережному (22) та Кальміуському (12) районах міста. ДТЕК не має доступу до ліній електропередач для відновлення постачання.

За інформацією міськради, нових пошкоджень житлового фонду немає, громадський транспорт працює у штатному режимі на безоплатній основі.

Повідомляється, що минулої ночі нових поранених до лікарень міста не надходило.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-