На Харківщині за ніч та ранок знищили до двох десятків одиниць ворожої техніки

На Харківщині за ніч та ранок знищили до двох десятків одиниць ворожої техніки

Укрінформ
На Харківщині за ніч та ранок знищили до двох десятків одиниць ворожої техніки, ще стільки ж припинили наступ і загрузли.

Про це повідомив в ефірі каналу «Рада» голова Харківської ОДА - очільник облВЦА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Вночі було гаряче. В нас обстрілювали два населених пункти – це м. Дергачі та смт Печеніги, там позиції, по яких гатили вороги. Під ранок обстріли дещо вщухли. І десь близько 6-ої години ранку ворог почав наступ зі сходу та півночі нашої області. Прямо перед ефіром військові повідомили мені, що знищено до двої десятків одиниць броньованої техніки Росії і ще 20 одиниць танків повернули назад і десь загрузли в болоті», - розповів Синєгубов.

Наразі в місті Харкові не знаходиться жодної одиниці ворожої техніки, військові тримають оборону, наголосив керівник адміністрації.

Станом на 11 годину 25 лютого в місті чутно звуки бою зі сторони м. Дергачі.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-