У Маріуполі працюють ворожі диверсанти, під містом триває бій – міський голова

У Маріуполі працюють ворожі диверсанти, під містом триває бій – міський голова

Укрінформ
Під Маріуполем у районі села Павлопіль триває бій, у напрямку міста рухаються танки. У місті працюють ворожі диверсійні групи.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на пресконференції заявив Маріупольський міський голова Вадим Бойченко.

«Режиму тиші сьогодні немає. Йде сьогодні бій у районі Павлополя… Наші збройні сили дають відсіч Російській Федерації, яка рухається у напрямку Маріуполя. Рухаються танки, ми маємо це розуміти. Ціль їх – наше прекрасне місто Маріуполь», - сказав Бойченко.

Він зазначив, що через таку ситуацію в місті поки що не можуть розпочати ремонт житлового фонду, який сильно постраждав унаслідок обстрілу російських військових.

«Є інформація від наших військових, що в місті працюють диверсійні групи. Один із диверсантів сьогодні був затриманий, який наносив розмітки на критично важливу інфраструктуру, конкретно постміст був позначений зеленим хрестиком для завдання авіаударів, щоб дестабілізувати ситуацію і відповідно дати позбавити можливості відходу в місто наших збройних сил», - сказав Бойченко.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього по ряду українських міст було завдано ракетних ударів, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-