Зеленський: Немає такої правди, щоб пояснити, чому обстрілюють із реактивної артилерії дитсадки

Зеленський: Немає такої правди, щоб пояснити, чому обстрілюють із реактивної артилерії дитсадки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що російським окупантам доводиться придумувати все асбурдніші звинувачення у бік України, однак немає правди для пояснення, чому обстрілюють із реактивної артилерії дитячі садочки та житлову інфраструктуру.

Про це він заявив у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Українці героїчно чинять спротив агресії. Її неможливо виправдати, тому окупантам доводиться придумувати все більш абсурдні звинувачення, щоб говорити хоча б щось», - сказав глава держави.

Він висловив упевненість, що всі звинувачення України необ’єктивні, у них ніхто не повірить – ані українці, світ, ані громадяни РФ.

«Просто немає і не може бути такої правди, яка могла б пояснити, чому обстрілюють із реактивної артилерії дитячі садочки та житлову інфраструктуру», - підкреслив Президент.

Він нагадав, що у п’ятницю у Ворзелі на Київщині били «Градами» по дитячому будинку, а в Охтирці на Сумщині «Ураганами» - по житлових кварталах, укриттях, дитячих садочках.

"Що це за війна проти українських дітей в дитячому садку?! Хто вони, вони теж неонацисти з дитячого садочка? Або це солдати НАТО, які загрожували Росії? Вбиті і поранені діти – це вирок цьому вторгненню", - наголосив Зеленський.

Глава держави переконаний, що треба зробити все можливе для закінчення війни.

«Кожен день агресії руйнує нормальне життя, і в Росії, також Європі, у світі. Європейці ще не уявляють, що таке жити, коли під боком таке протистояння», - зауважив Президент.

Як повідомлялося, 24 лютого глава держави-агресора Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Близько 4 години ранку РФ завдала ударів по Україні й почала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-